BYD ATTO 3 Test İzlenimi

Dünyanın lider elektrikli araç üreticisi BYD (Build Your Dreams), Eylül ayında gerçekleştirdiği marka lansmanın ardından Türkiye’deki ilk modeli olan BYD ATTO 3’ü bu günlerde deneme imkanı buldum, BYD ATTO 3, Türkiye’de en üst donanıma sahip versiyonu olan Design paketiyle sunulan modeli detaylandıralım

BYD ATTO 3 Test İzlenimi
18.01.2024
A+
A-

BYD’nin tam elektrikli C SUV modeli, ilk bakışta farklı olduğunu gösteren bir tasarımla dikkati çekiyor. BYD ATTO 3, ünlü Alman otomobil tasarımcısı Wolfgang Egger’in imzasını taşıyor. Ön ve arkada karakteristik bir tasarıma sahip olan BYD ATTO 3, markanın “Ejderha Yüzü” olarak adlandırdığı tasarım dilini kullanıyor.

Tam elektrikli BYD ATTO 3 iç tasarımında yüksek malzeme kalitesi, elektrikli dönebilir 15.6 inç multimedya ekranı ve şık direksiyonuyla dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Sürüş deneyiminin merkezinde yer alan elektrikli dönebilir 15.6 inç multimedya ekranı, isteğe göre dikey ya da yatay olarak kullanılabiliyor.

BYD ATTO 3, Blade Batarya teknolojisine yer verilmiş. 60.4 kWh batarya 150 kW (204 PS) güç ve 310 Nm tork sunuyor, 0-100 km/s hızlanması 7.3 saniye. WLTP ölçümlerine göre ortalama 420 km menzil sunan BYD ATTO 3 modeli, DC şarj ile yüzde 30’dan yüzde 80’e yalnızca 29 dakikada şarj edilebiliyor. Size en yakın BYD satış bayisine giderek bu yeni nesil %100 elektrikli aracı denemenizde hatta test sürüşüne çıkmanızda fayda görüyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.